Od 14. do 16. veljače na bazenu Zimskog plivališta Mladost održano je kadetsko – juniorsko prvenstvo Zagreba na kojem je naša ekipa nastupila u sastavu od ukupno 22 natjecatelja.

Viceprvakinja Zagreba u kategoriji “E” limačica na dasci 1m postala je DINA KIŠ dok je VID BEGANOVIĆ u istoj kategoriji ali kod dječaka također oko vrata objesio medalju srebrnog sjaja.

U konkurenciji mlađih “D” kadetkinja na jednometarskoj dasci srebro je odnijela MARIKA TOMIĆ.
PATRIK JORDAN NICOSCIA, mlađi kadet osvojio je 3. mjesto na 1m dok je na “trici” osvojio 2. mjesto.

Kadetsku kategoriju za “Nemo” obilježio je MATEO OBULJEN, plasiravši se individualno tri puta (1m, 3m i toranj) na 2. mjesto.

Mlađa juniorka BARBARA BARTOLIĆ na drugu srebrnu stepenicu postolja popela se na 3m a na treću stepenicu stala je u disciplini daske visine 1m. Na tornju je briljirala uzevši zlato.

U najstarijoj dobnoj skupini, onoj “A” juniorskoj, 2. mjesto na dasci 1m osvojila je IZABELA BANČIĆ.
Kod juniora, zlatima je apsolutno dominirao DAVID LEDINSKI a rezultatima na 1m, 3m i tornju pratio ga je srebrima DOMINIK PAVELIĆ.

Osim pojedinačnih disciplina Nemači i Nemačice nastupali su i u tandemskoj sinkro disciplini daske 3m gdje je MATEO OBULJEN u paru sa Krilićem iz Medveščaka osvojio 1. mjesto.
Kadetkinje MATILDA ŠRBEC i LEDA JELIĆ zauzele su 3. mjesto dok su juniori DAVID LEDINSKI i DOMINIK PAVELIĆ osvojili zlato.

Zagrebački savez za skokove u vodu na ovome je Prvenstvu ujedno proglasio i nagradio najuspješnije sportaše i sportašice u protekloj 2019. godini.
Među laureatima našla su se četiri člana- ica naše ekipe:
– LARA KOKANOVIĆ, najbolja mlađa kadetkinja
– BARBARA BARTOLIĆ, najbolja mlađa juniorka
– DAVID LEDINSKI, najbolji mlađi junior
– JURAJ MELŠA, najbolji senior.

Od srca čestitamo svima… te svima želimo puno sreće u nadolazećem Prvenstvu Hrvatske!