Od 07. do 08. lipnja na bazenu Zimskog plivališta Mladost održano je ljetno izdanje Prvenstva Zagreba i Hrvatske za seniore i seniorke.

Ekipa našeg Kluba doista je briljirala na ovome Prvenstvu, osvojivši čak impozantnih 20 seniorskih medalja od kojih su 8 bile zlatnog sjaja.

U ženskoj je konkurenciji na dasci 1m, 3m i tornju dominirala BARBARA BARTOLIĆ, a u muškoj HRVOJE BREZOVAC.

JURAJ MELŠA, usprkos ozlijedi desnog koljena “junački” je osvojio dvije medalje srebrnog sjaja (1m i 3m).
Na treću stepenicu postolja dva je puta stao DAVID LEDINSKI (1m i 3m), dok se na tornju plasirao kao drugi iza Hrvoja.

JANA KRVAVICA osvojila je dvije individualne brončane medalje (1m i toranj) a JURJA BEGANOVIĆ plasirala se kao 3. na dasci 3m.

Disciplinu Sinkro Mix- a sa 3m u potpunosti su “pomeli” naši skakači i skakačice…DAVID LEDINSKI i BARBARA BARTOLIĆ osvojili su zlato, HRVOJE BREZOVAC i LORENA TOMIEK srebro dok je bronca pripala JURAJU MELŠI i JANI KRVAVICI.

Uspješni smo bili i u “klasičnom” Sinkru sa trometarske daske gdje su prvaci Zagreba i Hrvatske postali JURAJ MELŠA i HRVOJE BREZOVAC, dok je DAVID LEDINSKI u paru sa DOMINIKOM PAVELIĆEM osvojio srebrnu medalju.
U istoj disciplini, ali kod žena BARBARA BARTOLIĆ i JANA KRVAVICA ponijele su titulu viceprvakinja osvojivši medalju srebrnog sjaja.

Zagrebački savez za skokove u vodu na ovome je Prvenstvu na temelju postignutih rezultata u 2019. natjecateljskoj godini “Nemo” proglasio najboljim zagrebačkim Klubom, zbog čega smo iznimno sretni i ponosni.

Bravo za sve naše sportaše i sportašice te im od srca čestitamo na ostvarenim rezultatima.
“Sretno” svima u nastavku ljetne sezone…