Od 10. do 11. srpnja u Zadru na bazenu Višnjik pod epidemiološkim se mjerama održalo Prvenstvo Hrvatske za seniorke i seniore.

Pod vodstvom trenerice Nataše Kolić naši su skakači i skakačice postigli sjajne rezultate osvojivši čak 7 zlatnih medalja od ukupno mogućih 9.

JURAJ MELŠA dominirao je u individualnim disciplinama, dok je paru sa DAVIDOM LEDINSKIM također osvojio zlato u sinkro disciplini sa daske 3m.

David se pak, sjajno “borio” sa Jurajem za naslov prvaka a bitka je bila posebno napeta u disciplini daske 1m, gdje je u konačnici David ipak osvojio srebro…kao i na trometarskoj dasci i tornju.

Atraktivnu disciplinu Sinkro Mix daske 3m zajedničkim snagama obilježili su DAVID i BARBARA BARTOLIĆ, koja je pojedinačno bila odlična na dasci 3m i tornju osvojivši medalju zlatnog sjaja.

Barbara je nastupila i u sinkru 3m sa JURJOM BEGANOVIĆ, gdje je curama za sitnih 0.27 bodova izmaklo zlato i titula prvakinja.

Čestitke našim Nemačicama i Nemačima na osvojenim medaljama a posebnu čestitku upućujemo JURAJU MELŠI koji je ispred Hrvatskog saveza za skokove u vodu proglašen najboljim seniorom u prošloj 2019. natjecateljskoj sezoni.

Ostatku “Nemo” ekipe koja će nastupiti na nadolazećem Prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore u Rijeci želimo puno sportske sreće!