Od 25. do 28. srpnja u prekrasnom je Rimu održano natjecanje međunarodnog karaktera pod nazivom “Roma Junior Diving Cup 2019”.
Na posljednjem ovosezonskom natjecanju sudjelovali su skakači i skakačice kadetsko- juniorskog uzrasta iz Italije, Engleske, Litve, Rusije i Turske, a naši su “Nemači” bili sjajni te se kući vratili sa tri medalje najsjajnijeg zlatnog sjaja, jednom broncom i jednom ostvarenom normom HSSV- u.
 
Mlađi junior DAVID LEDINSKI dominirao je u disciplini daske 1m gdje je doista sjajnom izvedbom svojih 9 skokova postignuo velikih 398 bodova, što je čak 83 boda iznad norme.
David je osvojio 1. mjesto u obje discipline u kojima je nastupio, 1m i 3m.
 
BARBARA BARTOLIĆ, u konkurenciji mlađih “B” juniorka popela se na tron pobjedničkog postolja na dasci 1m dok je na “trici” zauzela 4. mjesto.
 
Kadetsku kategoriju kod djevojčica obilježio je najveći broj sportašica a naša JURJA BEGANOVIĆ odlična je bila u disciplini trometarske daske gdje je osvojila broncu.
Na dasci 1m plasirala se na 6. mjesto.
 
Kadet MATEO OBULJEN vrlo je dobro odradio svoje individualne nastupe na daskama (1m- 6. mjesto, 3m- 8. mjesto) ali je za svaku pohvalu bio u disciplini tornja gdje je postignuo kadetsku normu HSSV- u.
 
MATILDA ŠRBEC, također kadetkinja nastupila je u 3 discipline… na 1m osvojila 12. mjesto, na 3m 7. mjesto dok je na tornju bila 9.
 
GITA HAINSKI (kadetkinja) svoj je nastup u disciplini daske 1m završila na 11. mjestu a na dasci visine 3m osvojila je 14. mjesto.
 
Bravo za sve…
“Čestitamo”