Od 04. do 07. srpnja na riječkoj je Kantridi održano otvoreno izdanje ljetnog Prvenstva Hrvatske za kadete i juniore.
Ekipa “Nema” nastupila je u konkurenciji 13 zemalja i odnijela 12 naslova prvaka, odnosno prvakinja Hrvatske u disciplinama daske 1m, 3m, tornja i sinkro daske 3m.

Naša najmlađa Nemačica LARA KOKANOVIĆ bila je odlična u disciplini daske 1m te se okrunila naslovom prvakinje Hrvatske.

Kadetkinja JURJA BEGANOVIĆ pozlatila se u sinkro disciplini sa trometarske daske dok je individualno osvojila srebrnu medalju na “trici” te brončanu na tornju 5m.
MATILDA ŠRBEC tri se puta penjala na pobjedničko postolje, na 1m osvojila je 3. mjesto, na tornju 2. mjesto dok je “udruženim snagama” u sinkru osvojila 3.mjesto sa GITOM HAINSKI.

U konkurenciji mlađih B juniorka, BARBARA BARTOLIĆ postala je ljetna prvakinja Hrvatske u svim individualnim disciplinama ali najbolja je bila i u paru sa JANOM KRVAVICA na sinkro dasci 3m.
Kod dječaka, DAVID LEDINSKI bio je uvjerljivo najbolji na dasci 1m i 3m dok je na tornju oko vrata objesio medalju srebrnog sjaja.
U tandemskoj disciplini sinkro trometarske daske David u paru sa DOMINIKOM PAVELIĆEM također je dominirao…

Naš najtrofejniji junior na ovome Prvenstvu bio je DOMINIK PAVELIĆ, koji je osim sinkro zlata sa Davidom, sjajan bio i pojedinačno osvojivši zlato na 1m, 3m i tornju.
JANA KRVAVICA, zauzela je 3. mjesto na jednometarskoj dasci te 2. mjesto na 3m i tornju.

Sinkro disciplina našem je Klubu donijela još jedno odličje, i to ono srebrnoga sjaja, a za njega je bio zaslužan kadet MATEO OBULJEN, koji je u paru sa Vitom Krilićem iz “Medveščaka” postao viceprvak Hrvatske.

Iskrene čestitke svim našim Nemačima i Nemačicama na postignutim rezultatima!