Od 24. do 26.srpnja naši su sportaši i sportašice pod epidemiološkim uvjetila sudjelovali na Prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore koje se održalo u Rijeci na otvorenom bazenu “Kantrida”.
Pod komandom trenerica Nataše Kolić i Petre Balog Nemači i Nemačice “odradili su sjajan posao” u ovoj neuobičajenoj natjecateljskoj sezoni.
 
Junior DAVID LEDINSKI odličan je nastup imao u svim disciplinama, međutim za izdvojiti je ipak onaj na dasci visine 3m gdje je David bodovnu normu Saveza “prebacio” za velikih 50 bodova te u konačnici ostvario ukupno briljantnih 505 bodova.
 
Kod mlađih juniorka, BARBARA BARTOLIĆ postala je prvakinja Hrvatske na dasci 1m, 3m i tornju te potvrdila norme HSSV- u na jednometarskoj i trometarskoj dasci.
Barbara i JURJA BEGANOVIĆ bile su najuvjerljivije u sinkro disciplini sa daske visine 3m te osvojile medalju najsjajnijeg zlatnog sjaja.
 
U kadetskoj kategoriji MATEO OBULJEN najbolji je bio na tornju 5m te se okitio zlatom dok je na dasci 1m osvojio 3. mjesto.
Kod djevojčica, KLARA BELEC zauzela je 3. mjesto u disciplini trometarske daske.
 
Mlađi “D” kadet PATRIK JORDAN NICOSCIA okitio se zlatnom medaljom u disciplini tornja a na treću se stepenicu pobjedničkog postolja penjao na dasci 3m te u disciplini sinkro skokova.
U istoj kategoriji ali u ženskoj konkurenciji titulu viceprvakinje Hrvatske odnijela je LARA KOKANOVIĆ na dasci 1m i 3m.
 
Od srca čestitamo spomenutim Nemačicama i Nemačima te naravno ostatku tima: MATILDI ŠRBEC i MARIKI TOMIĆ te našim najmlađim limačima a to su DINA KIŠ i VID BEGANOVIĆ, koji su na ovome Prvenstvu nastupili u starijoj dobnoj kategoriji.