Od 31. siječnja do 02. veljače 2020. španjolska prijestolnica Madrid bila je domaćin međunarodnog natjecanja pod nazivom “IV Madrid Open Diving” na kojem su nastupili sportaši našeg Kluba David Ledinski, Barbara Bartolić i Mateo Obuljen u pratnji trenerice Nataše Kolić.

Na spomenutom natjecanju nastupili su skakači i skakačice iz Austrije, Rusije, Kanade, Italije, Poljske i Španjolske a naši su “Nemači” postigli odlične rezultate.

U juniorskoj konkurenciji na dasci 1m briljirao je DAVID LEDINSKI koji je ostvario normu Saveza te “kupio kartu” za odlazak na Juniorsko prvenstvo Europe.
Osim medalje zlatnoga sjaja na metru, nastupio je i na dasci visine 3m, gdje se zbog dvije veće pogreške plasirao na konačno 5. mjesto.

BARBARA BARTOLIĆ, mlađa juniorka, oba nastupa na 1m i 3m završila je na 4. mjestu. Barbari je na trometarskoj dasci nedostajalo 8 bodova do norme HSSV- u i ulaska u reprezentaciju.

Naš najmlađi natjecatelj kadet MATEO OBULJEN kvalitetniju je izvedbu natjecateljskog programa imao na dasci 3m visine (4. mjesto) dok je na jednometarskoj dasci osvojio 7. mjesto.

Čestitamo im od srca te želimo puno sportske sreće u nastavku zimske natjecateljske sezone koja “kuca na vrata”!