Klub za skokove u vodu “Nemo” ove godine u suradnji sa sportsko- turističkom agencijom “ALPE ADRIA SPORT” iz Zagreba organizira pripreme za novu natjecateljsku sezonu u “Ljetnom sportskom kampu Straško” na otoku Pagu.

Prijava se vrši online – link na formu za prijavu. Detaljnije o svemu možete pročitati na www.kecerin.hr.

Poštovani roditelji,

Klub za skokove u vodu “Nemo” ove godine u suradnji sa sportsko- turističkom agencijom “AlpeAdria Sport” iz Zagreba organizira pripreme za novu natjecateljsku sezonu u “Ljetnom sportskom kampu Straško” na otoku Pagu.

Uspjeli smo rezervirati idealan termin priprema, tjedan dana prije početka nove školske godine, od 23.08. do 30.08.2020. (nedjelja- nedjelja).

Uz trenericu našeg Kluba (ili po potrebi eventualno više niih), na otprilike 12 djece agencija dodjeljuje i dodatnog voditelja. Broj naših trenerica dakle, ovisio bi o broju prijavljene djece u konačnici.

U sklopu “bogatog” aranžmana te 2 treninga dnevno koji će voditi naše trenerice, tijekom dana planirane su i razne popratne aktivnosti u organizaciji “Alpe Adria Sporta” i njihovih sjajnih voditelja (škola jedrenja i veslanja na dasci, jedrenje na malim jedrilicama i katamaranu, kajak, škola i poboljšanje tehnike plivanja itd.)
U večernjim satima planirane su ekipne igre zabavnog i obrazovnog karaktera, te motoričke i koordinacijske vježbe.

Cijena kompletnih priprema iznosila bi 2.350,00 kuna ukoliko se prijava izvrši zaključno sa datumom 22.06.2020. (za djecu od 6- 18.godina).
Nakon navedenog datuma cijena za djecu od 11.god i mlađe iznositi će 2.450,00kn a za djecu od 12.god. i starije 2.590,00kn.

Naravno, postoji mogućnost plaćanja na rate.

Cijena uključuje sljedeće:

  • trenericu-e našeg Kluba
  • smještaj u šatorima (7 punih pansiona)
  • prijevoz Zagreb- Pag- Zagreb
  • osiguranje
  • organizacija i realizacija programa
  • učitelje po sportovima,
  • rekvizite i opremu
  • voditelje 24h na dan i koordinatora
  • završna natjecanja, diplome i nagrade.

Smještaj je u modernim šatorima (drveni pod, kreveti na kat, rasvjeta) sa 3-6 kreveta. U okolici šatorskog naselja nalazi se restoran gdje će djeca imati 3 obroka, uključujući i marendu.
U kampu se u ranijim terminima i već dugi niz godina pripremaju razne sportske ekipe, među kojima bi ove godine bili i naši skakači i skakačice.
Veselimo se ideji zajedničkog druženja na nezaboravnim ljetnim pripremama u predivnom kampu Straško na otoku Pagu, te se nadamo što većem odazivu.

Dodatne informacije:

Voditeljica kampa ispred Kluba je trenerica Petra Balog (kontakt broj 091 – 1653 898, email: petra.balog@gmail.com)

Ukoliko ste zainteresirani da Vaše dijete bude polaznik ljetnih priprema našeg Kluba, srdačno Vas molimo da nas kontaktirate.