Od 25. do 30. lipnja u Kazanu je održano Juniorsko prvenstvo Europe na kojem su dio reprezentacije činila i dva člana našeg Kluba, DAVID LEDINSKI i BARBARA BARTOLIĆ u pratnji trenerice Nataše Kolić.

David je konkurenciji mlađih juniora na dasci 1m briljirao kvalifikacijskim nastupom plasiravši se na 1. mjesto. Dugo ćemo pamtiti taj nastup jer je je to svakako najuspješniji plasman u daljnji prolazni top 12 dio natjecanja.
U finalu je David uz neke sitne greške u svom drugom dijelu natjecateljskog programa izborio konačan plasman na također vrlo uspješno 6. mjesto.
Osim jednometarske daske, nastupio je i na “trici”, gdje je ponovio sjajan rezultat, plasiravši se na 9. mjesto.

U ženskoj konkurenciji, naša mlađa juniorka Barbara odlično se “borila” u jakoj konkurenciji na dasci 1m i 3m.
Barbara je svoj prvi nastup na prvenstvu Europe na jednometarskoj dasci završila na 13. mjestu, a na visini daske 3m na 14. mjestu. U obje joj je discipline ulazak u 12 najboljih promaknuo za nekoliko bodova.

Bravo za naše “Nemo” reprezentativce, čestitke trenerici Nataši ali ovim putem posebnu čestitku upućujemo i gđici Ani Kera, dugogodišnjoj trenerici našeg Kluba i članici skupštine zagrebačkog saveza za skokove u vodu, koja je u Kazanu bila u ulozi službenog delegata ispred LEN- e.