Od 25. do 28. travnja u njemačkom gradu Dresdenu tradicionalno se održao međunarodni miting koji slovi za najjači miting međunarodnog karaktera za juniorsku kategoriju skakača i skakačica.

Naši reprezentativci DAVID LEDINSKI i BARBARA BARTOLIĆ pod komandom trenerice Nataše Kolić u jakoj konkurenciji čak 24 svjetske zemlje ostvarili su odlične rezultate.

Posebno za istaknuti jest svakako nastup Davida u disciplini daske 1m gdje je u kvalifikacijskom dijelu natjecanja zauzeo briljantno 2.mjesto premašivši normu za velikih 53 boda. U finalu ipak, mala greška u uzvratnom saltu i pol u prigibu “koštala” ga je drugoplasiranog mjesta te je natjecanje završio na još uvijek, sjajnom 6.mjestu. Na dasci 3m, David je također potvrdio normu za nastup na Juniorskom prvenstvu Europe. Zauzeo je 10.mjesto.

Naša mlađa juniorka Barbara, ove je godine po prvi puta nastupila na natjecanju ovakve jake međunarodne kvalitete i kvantitete te se odlično snašla… Na dasci 1m zauzela je 21.mjesto dok joj je na “trici” poradi kiksa na dva i pol povratna salta nastup u najboljih 12 izmaknuo za 7 bodova.

Iskreno im čestitamo na postignutom te želimo puno sreće na prvenstvu Europe koje se krajem mjeseca lipnja održava u ruskom Kazanu!