Nastupili smo na 10. Otvorenom prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore. Od 9. do 11. srpnja 2021. Rijeka je uz skakače iz Hrvatske ugostila i skakače iz Njemačke, Austrije, Srbije i Mađarske. Za naš klub u muškoj konkurenciji nastupili su juniori Roko Krilić i David Ledinski te kadeti Vito Krilić, Patrick Nicoscia i Vid Beganović. U ženskoj konkurenciji predstavljale su nas juniorke Jurja Beganović, Barbara Bartolić i Matilda Šrbec te kadetkinje Lara Kokanović, Dina Kiš i Greta Loos.

Roko Krilić i David Ledinski podijelili su između sebe čak osam medalja. Krilić je osvojio prvo mjesto u disciplini toranj dok je dva puta bio drugi u disciplinama daska 1m i 3m. Tome je pridodao i broncu u disciplini sinkro skokovi 3m gdje je nastupio u paru s Marom Kokićem iz KSV Medveščak. Ledinski je osvojio tri zlatne medalje u disciplinama daska 1m i 3m te u sinkro skokovima 3m u paru s članom KSV Zadar Matejom Neveščaninom. Na tornju je osvojio treće mjesto.

U kategoriji mlađe juniorke, Jurja Beganović nastupila je u dvije discipline te osvojila dvostruko srebro u disciplini daska 1m te u sinkro 3m u paru s Barbarom Bartolić. Matilda Šrbec osvojila je drugo mjesto na dasci 3m i treće mjesto na tornju te je u disciplini 1m zauzela peto mjesto.

Juniorka Barbara Bartolić bila je zlatna u disciplini toranj, srebrna u sinkro skokovima te brončana u disciplinama daska 1m i 3m.

Kod kadeta dvostruki prvak države postao je Vito Krilić u disciplinama daska 3m i toranj dok je na dasci 1m osvojio drugo mjesto. U istoj disciplini brončanu medalju osvojio je Patrick Nicoscia. Kadetkinja Lara Kokanović dva puta je zauzela „nesretno“ četvrto mjesto, ali je u disciplini 1m uspjela osvojiti brončanu medalju.

Vesele nas i sjajni nastupi naših najmlađih natjecatelja. Vid Beganović osvojio je dvije brončane medalje u disciplinama daska 3m i sinkro skokovi 3m u paru s Kristijanom Kolarom iz KSV Medveščak. Zauzeo je i peto mjesto na dasci 3m. Mlađa kadetkinja Dina Kiš postala je viceprvak države u disciplini daska 3m te je bila četvrta u paru s Larom Kokanović i peta na dasci 1m. Greta Loos prvi je puta nastupila na Prvenstvu Hrvatske te u disciplini daske 1m zauzela 12. mjesto.

Čestitke cijeloj ekipi!